sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Menneen viikon treenit

Tällä viikolla olen ehtinyt treenailla suunnitelmani mukaisesti. Tavoitteena on käydä kaksi kertaa viikossa kuntosalilla, sählyssä, Crossfitissä ja BodyBalancessa kaikissa kerran ja lisäksi kävellä ja mielellään venytellä.

Tällä viikolla olen tehnyt joka päivä jotain, vähintään kävellyt hieman jos en muuta. Kävely on parasta hyötyliikuntaa, keino liikkua paikasta a paikkaan b. Tämän viikon varsinaisina treenilepopäivinä olen siis hyötyliikkunut. Vaikka on lepopäivä, ei se silti tarkoita, että pitäisi ketarat ojossa maata sohvalla koko päivän :) Kevyt kävely toimii myös palauttavana treeninä ja pitää mielen virkeänä.


Ma 20.1. Kävelin 20 minuuttia töistä vyöhyketerapeuttini luokse 2 km matkan.

Ti 21.1. Kävelin töistä keskustaan 20 min, tein kuntosalitreenin (jalkapäivä) 55 min, kävin infrapunasaunassa 40 min ja vielä kävelin kotiin 40 min.

Ke 22.1. Kävelin aamulla vyöhyketerapeutille keskustasta ja sieltä töihin, yhteensä 30 min. Töiden jälkeen kävin kuntosalilla 55 min (yläkroppatreeni).

To 23.1. Sähly (varsinaista pelaamista n. 50 min). HeiaHeiassa näköjään näkyy myös tämän vuoden saavutukseni: 10 kertaa kävelyä ja 10 eri lajia vuonna 2014.

Pe 24.1. Kävelin töistä kaupungille 20 min.

La 25.1. Crossfit 35 min / Cindy ja päälle BodyBalance 1 h

Su 26.1. Kävellen LadyLinelle ja takaisin kotiin, yhteensä 1h 15 min ja infrapunasauna 30 min.


Sellaiset viikon treenit. Ensi viikolla vielä varmaan ehtii treenailla enemmän mutta seuraavan viikon treenailuja verottaakin sitten taas perjantaina 7.2. tuleva tentti. Vaatimattomasti 4 kirjaa, á n. 400-500 sivua... Huoh.

Erityisen iloinen olen torstain sählystä, jossa olin ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Siellä on aina niin huippua. Näkee kivoja pelikavereita, saa nauraa, juosta ja hikoilla. Myös Crossfit oli huippu, tykkäsin tosi paljon tuosta Cindystä. Lauantain Crossfit-treenistäni lisää tässä.

Vireystila on ollut huipussaan koko viikon ja treenit on tosiaan kulkeneet hyvin. Vihdoin alkaa tuo alkuvuoden treenikankeus kadota kun on saanut säännöllisestä tekemisestä kiinni. Säännöllisyys on kaiken a ja o!

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti