sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uutta ja vielä uudempää päälle hauskalle lenkille

Jenkeistä tuli shopattua aika paljon uusia urheiluvaatteita. Niistä tulossa oma postaus jahka ehditään ottaa kuvat kaikista :) Koska on talvi, halusin sellaisia vaatteita, joita voi käyttää ulkoillessa. Panostin pitkähihaisiin urheilupaitoihin. Käyn salillakin monta kertaa viikossa ja tarvii takin alle jonkun pitkähihaisen urheilupaidan (ettei normivaatteet hiostu) ja sit ulkoillessa pitää olla kivaa lämmintä vaatetta. Yritän tänä talvena panostaa ulkona olemiseen, varsinkin kun näyttää siltä, ettei tuu jäätäviä pakkasia, jippii! :)

Oon myös kyllästynyt mun kulahtaneisiin ja aina käytössä oleviin kamaliin mustiin tuulihousuihin. Yritin ettiä Jenkeistä softshell-housuja mutta ainakaan mitään mieluisia ei löytynyt. Eilen pyörittiin Oulussa kaupoissa, BudgetSportissa ja Intersportissa. Etin jotain tuulihousuja/softshell -housuja, mutta olin aivan järkyttynyt hinnoista! Oikeesti on kannattavampaa lentää Jenkkeihin ja ostaa sieltä kerralla kunnon satsi urheiluvaatteita ja kenkiä kuin ostaa ylihinnoiteltuja Suomesta... Niin se vaan on. No mutta siis pyörin vaaterekkien ympärillä ja yritin ettiä hienoja housuja, kunnes mä tajusin, etten mä mitään tuulihousuja tai softshelleja halua. Mä en yhtään tykkää sellaisista lepattavista ja löysistä lahkeista. Halusin löytää ulkoiluun sellaiset housut, joiden alle hyvin mahtuu kerrastohousut (eli ei vain mitään talvitrikoita) mutta mitkä on kuitenkin kapealahkeiset. Sporttikaupoista ei tietenkään löytynyt mitään. Mutta löysin sitten sopivat sieltä, mistä on järkevää ostaa urheilukamppeensa: H&M:stä. Siellä on hienoja ja edullisia vaatteita urheiluun. Ostinkin kahdet housut, toiset ohuet tuulihousukankaan tyyppistä olevat kapeat housut ja toiset sellaiset gollegehousu-henkiset, joissa on puuvillan lisäksi myös polyesteriä ja elastaania, eli vähän hengittävämmät pöksyt kuin pelkät puuvillacollarit. Niissä on vetoketjut etutaskuissa ja resorit lahkeensuussa, mukavat päällä ja lämpimät ulkona.



Toi paita on mun lemppari mun Amerikan-tuliaisista. Näyttää semisti villapaidalta, mutta on ihan täysin teknistä materiaalia. Merkki on Athletic Essentials, en ollut koskaan kuullutkaan, mutta paita ainakin vaikuttaa tosi laadukkaalta. Itseasiassa en edes googlettamalla löytänyt koko brandia, en tiedä mikä tää on. Paitsi tosi kiva paita :)

Noihin vaatteisiin varustautuneena lähdin ulos kävelylenkille. Niin ihanaa olla ulkona kun ei oo mikään hirmukylmä. Täällä Oulussa on tosin kyllä lunta maassa. Vaikka oululaiset ajattelee, että ei oo lunta paljon yhtään. WHAT??

Kun lenkki alkoi lähestyä loppuaan näin tuon mäen ja pakkohan sinne mäen päälle oli juosta, että sai vielä lenkin päätteeksi loppuhiet. Oli kivaa, pitäis Vaasastakin keksiä joku mäki mitä vois käydä juoksemassa.


Sitten oli ihan pakko ottaa vielä X-hyppykuvia :D


Sitten eteen tulikin vielä tällainen hassu värkki ja sitä oli kans pakko päästä kokeilemaan.

Miten tähän pääsee?? :D
Jee, olipa hauskaa! :D

Jep. Sellainen laatupostaus tällä kertaa :) Haha. Voi kun olis hyvä kamera ja osais vielä kuvatakin....

Myöhemmin tänään mennään vielä kokeilemaan LesMillsin GritStrenghtiä. Odotettavissa on melko rankka puolituntinen. Se on kai vähän crossfit-henkinen tunti. Kirjoittelenpa lisää jahka siitä elävänä selviän! :)

Nyt syömään!

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti